applicarerossettoconpennellox
Μακιγιάζ

Ποιο χρώμα κραγιόν ταιριάζει σε ποιο ζώδιο και γιατί !!

Κριός
Το λιλά είναι ένα δύσκολο, ομολογουμένως, χρώμα για τα χείλη, αλλά ταιριάζει στο μεσογειακό ταμπεραμέντο της Ελληνίδας κριού. Ταιριάζει και στην Κιμ Καρντάσιαν, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Εμφανισιακά, η κριός έχει έντονες γωνίες στο πρόσωπό της, αδρό πηγούνι και καλλίγραμμο στόμα. Είναι αθλητική, με κανονικό έως μεγάλο ύψος, δεμένο σώμα και μαλλιά καστανά έως καστανόξανθα. Στα χαρακτηριστικά του κριού είναι τα έντονα προεξέχοντα οστά των φρυδιών, το σταρένιο χρώμα της επιδερμίδας, η ανδροπρεπής παρουσία για τους άνδρες και η δυναμική για τις γυναίκες. Η όλη σωματική του διάπλαση δίνει την εντύπωση της δύναμης και της ανθεκτικότητας. Το λιλά κραγιόν στις κριαρίνες υπογραμμίζει όλα τα παραπάνω.

Ταύρος

Το κόκκινο της Βουργουνδίας. Βαθύ, ερωτικό και «σαρκικό». Σαν την ταυρίνα, η οποία έχει συχνά ένα αρμονικό πρόσωπο, με έντονα μάγουλα και πολύ αισθησιακά χείλη. Το σχήμα του προσώπου είναι συνήθως τετράγωνο ή οβάλ και η μύτη μπορεί να στρογγυλεύει στην άκρη ή να είναι προς τα πάνω. Η επιδερμίδα είναι ανοιχτόχρωμη και τα μαλλιά πολλά, λαμπερά και σπαστά. Το σώμα έχει σχετικά καλές αναλογίες, ακόμα κι αν έχει παραπανίσια κιλά, αν και στις γυναίκες τείνει να είναι πιο γεμάτο από τη μέση και κάτω. Γενικά σου δίνει την εντύπωση της αντοχής. Όπως κι αυτό το χρώμα κραγιόν. Δεν εξαπατάς εύκολα μια γυναίκα που το φοράει.

Δίδυμοι

Η δίδυμος είναι τολμηρή και επιπόλαιη και θα μπορούσε άνετα να κάνει μια εμφάνιση με πράσινο κραγιόν, ειδικά από τότε που το λανσάρισε ο οίκος Dolce & Gabbana. Η δίδυμος ξεχωρίζει για τα σπινθηροβόλα και εκφραστικά μάτια. Γενικά τα χαρακτηριστικά της είναι ωραία και αρμονικά. Έχει λεπτή σωματική κατασκευή και κανονικό έως ψηλό ύψος. Το σώμα της είναι μυώδες και η επιδερμίδα του πολύ ανοιχτόχρωμη. Τα όμορφα άκρα της, ιδίως τα χέρια και η κίνησή της είναι αυτά που τραβούν την προσοχή. Και της αρέσει που τραβάει την προσοχή. Το ενισχύει με όλους τους τρόπους. Ακόμα και με το πράσινο κραγιόν της.

Καρκίνος

Βαθύ πορτοκαλί που γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά και θυμίζει ζεστό ηλιοβασίλεμα ακόμα και μέσα στην καρδιά του Φλεβάρη. Το πρόσωπο της καρκίνου έχει συνήθως στρογγυλό σχήμα και τα χαρακτηριστικά της τείνουν να γίνονται πιο έντονα και «γεμάτα» όταν φτάνει κοντά στα 30. Τα μαλλιά είναι σκούρα με λεπτή τρίχα ή αραιά για τους άντρες. Η μύτη είναι κανονική, τα μάτια προεξέχουν ελαφρώς από τις κόγχες, το πηγούνι είναι στρογγυλό, και η επιδερμίδα σχετικά ανοιχτόχρωμη. Το ύψος του καρκίνου κυμαίνεται από το κοντό (ιδίως στις γυναίκες) μέχρι το μέτριο. Χαρακτηριστικό των γυναικών συνήθως είναι το πλούσιο στήθος. Το βαθύ πορτοκαλί κραγιόν ταιριάζει με τη «σκοτεινή» εξωστρέφεια της καρκίνου.

Λέων
Φλούο πορτοκαλί. Έντονο και ζωηρό σαν την ίδια. Η λιονταρίνα έχει έντονα χαρακτηριστικά, ευρύ μέτωπο, πυκνά, ογκώδη ανοιχτόχρωμα μαλλιά (συχνά πυρόξανθα ή κόκκινα) και μυτερή μύτη. Οι αναλογίες του σώματος είναι αρμονικές, με ψηλό ανάστημα και μακριά πόδια. Το μυϊκό σύστημα είναι δύο τύπων ή λεπτό ή πολύ γεροδεμένο. Φημολογείται ότι ο πρώτος ανήκει σε άτομα πιο ηθικά και πνευματικά και ο δεύτερος σε πιο πρακτικά και εγωκεντρικά. Οι γυναίκες συνήθως έχουν σωματότυπο «μήλο». Η εμφάνισή του γενικά εκπέμπει αρχοντιά, κλάση και υπερηφάνεια. Το φλούο πορτοκαλί κραγιόν δε συνάδει με την κλάση και την υπερηφάνεια αλλά με τη χαρά και την εξωστρέφεια τη λέαινας.

Παρθένος

Καφέ του εσπρέσο. Καλλιτεχνικό και ρομαντικό ταυτόχρονα. Η παρθένος έχει εμφάνιση συνήθως σοβαρή, διακριτική και κομψή που θυμίζει παιδί του κολεγίου. Έχει καλό γούστο αλλά είναι απρόθυμη να το επιδείξει. Το ύψος της είναι από μέτριο έως ψηλό, με πολύ λεπτή σωματική κατασκευή, κυρίως στους άντρες. Γενικά, είναι αδύνατη ως οστεώδης πιθανόν επειδή προσέχει πολύ τη διατροφή της. Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για αυτό το ζώδιο ίσως γιατί απεχθάνεται να τραβά τα βλέμματα πάνω του. Το καφέ κραγιόν είναι ιδανικό για την εσωστρεφή πλην λαμπερή παρθένο.

Ζυγός

Βαθύ βυσσινί. Μυστήριο και γλυκό. Άγριο και ευαίσθητο. Όπως η ζυγίνα, η οποία έχει αρμονικά, λεπτά χαρακτηριστικά, όμορφα μάτια και οβάλ σχήμα προσώπου. Το ύψος της κυμαίνεται από μέτριο έως ψηλό, και το σώμα της κανονικό, ούτε πολύ αδύνατο ούτε παχύ με έμφαση στις καμπύλες –έχει την τάση να παίρνει βάρος από τα 40 και μετά. Η όλη της εμφάνιση δίνει την εντύπωση αρμονίας, ηρεμίας, συμπάθειας, γοητείας και φινέτσας εξαιτίας των αρκετών αξεσουάρ που χρησιμοποιεί. Η απόχρωση αυτή του κραγιόν είναι ένα από τα δυνατά της αξεσουάρ. Προκλητικό και απόμακρο ταυτόχρονα.

Σκορπιός

Μόνο η Σκορπίνα θα μπορούσε να το τολμήσει και το «κυκλοφορήσει» με άνεση σαν να φοράει ένα απαλό λιπ γκλος. Παθιασμένο και στιλάτο σαν αυτή. Η σκορπίνα σου δίνει την εντύπωση ότι είναι αρκετά ανθεκτική. Συχνά έχει μεγάλους, δυνατούς, καλοφτιαγμένους ώμους. Οι γυναίκες όπως και στο απέναντί τους ζώδιο, τον Ταύρο, έχουν την τάση να είναι πιο ανοιχτές από τη μέση και κάτω. Το πρόσωπο είναι συνήθως τετράγωνο, με έντονα χαρακτηριστικά, διεισδυτικά μάτια που μαγνητίζουν και καλογραμμένα χείλη. Τα μαλλιά είναι συχνά πλούσια και σκούρα. Η εμφάνιση αποπνέει μια αίσθηση της γοητείας, δύναμης, εχεμύθειας και σοβαρότητας. Το μαύρο κραγιόν είναι και εχέμυθο και σοβαρό.

Τοξότης

Το «παρεξηγημένο» φούξια για τον παρεξηγημένο Τοξότη. Φωτεινό ζώδιο και με βάθος αν και συχνά οι γύρω του το ερμηνεύουν ως αβαθές. Κακώς. Η τοξοτίνα είναι συχνά ψηλή ή σε αρκετές περιπτώσεις πολύ ψηλότερη από το μέσο όρο, με έντονα και ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά, χαμογελαστά χείλη και σκούρα μαλλιά και μάτια. Η σωματική της διάπλαση αλλάζει και όσο μεγαλώνει γίνεται πιο συμπαγής καθώς αυξάνεται το βάρος της. Συνήθως έχει αδύνατα, μακριά άκρα ενώ το σώμα της δεν είναι ιδιαίτερα αθλητικό. Η συνολική εμφάνιση του τοξοτίνας δίνει την εντύπωση ενός χαρισματικού, ζωντανού, γεμάτου ενέργεια ατόμου. Το φούξια κραγιόν είναι το κερασάκι στην τούρτα (της).

Αιγόκερως

Ήπιο καφέ. Σαν χάδι. Η αιγόκερως δεν τολμά, προτιμάει τη σιγουριά μιας «σοβαρής» επιλογής. Είναι συνήθως αρκετά αδύνατη -αν και όσο μεγαλώνει γίνεται κανονικού βάρους- και μεσαίου αναστήματος. Τα χαρακτηριστικά της είναι ανοιχτόχρωμα, πολύ όμορφα, αν και σου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν σμιλευτεί, με ωραία και μεγάλα μάτια. Οι γυναίκες του ζωδίου ξεχωρίζουν για τις καλλίγραμμες, μακριές τους γάμπες. Η εμφάνισή της αποπνέει αυστηρότητα, σταθερότητα, βάθος και ωριμότητα. Ήπιο καφέ, δηλαδή.

Υδροχόος

Κόκκινο της φωτιάς. Η υδροχόος συνήθως είναι ψηλή, λεπτή και μυώδης. Έχει ευγενικά χαρακτηριστικά, σκούρα και πυκνά μαλλιά, ενίοτε σπαστά ή σγουρά ενώ συχνά ξεχωρίζει για το χτένισμά της που είναι ασυνήθιστο. Η έκφραση του προσώπου είναι ωραία με μια σκιά της σοβαρότητας, το δέρμα της ανοιχτόχρωμο και ειδικά στις γυναίκες πολύ όμορφο και λείο. Τα μάτια της είναι ζωντανά, σπινθηροβόλα και το βλέμμα της ανήσυχο, δίνει συνεχώς την εντύπωση ότι είναι σε επιφυλακή. Η όλη της εμφάνιση αποπνέει ζωντάνια και πρωτοτυπία. Και το κόκκινο της φωτιάς στα χείλη μπορεί να είναι κλασσικό αλλά με έναν δικό του τρόπο, πάντα πρωτοπόρο και ζωντανό. Δεν το βαριέσαι ποτέ.

Ιχθύες

Nude για πάντα. Η «γυμνή» προσέγγιση των χειλιών είναι θηλυκή και στιλάτη. Η ιχθύς είναι το ιδανικό ζώδιο για αυτήν. Επίσης, είναι το μόνο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που μπορεί να ποικίλει σε εμφάνιση. Συνήθως ο ιχθύς άντρας είναι στρουμπουλός και μετρίου αναστήματος ενώ οι γυναίκες λεπτεπίλεπτες και μικρόσωμες. Αν μπορούσαμε να αναφέρουμε ένα έντονο χαρακτηριστικό της, ίσως είναι τα μάτια που είναι μεγάλα, ανοιχτόχρωμα, προεξέχουν από τις κόγχες με βλέμμα σταθερό ή αργό και σχεδόν υπνωτικό. Η όλη της σωματική διάπλαση δεν είναι καθόλου αθλητική ή μυώδης, δίνει την εντύπωση ότι είναι κάπως ασαφής, μυστηριώδης. Στην πραγματικότητα, η εξωτερική εμφάνιση της είναι αδύνατο να ταξινομηθεί όπως και η προσωπικότητά της, η οποία παραμένει εντελώς αόριστη. Για το λόγο αυτό το διάφανο κραγιόν της ταιριάζει γάντι. Η ουδετερότητα της πάει πολύ.

Τις πληροφορίες για τα ζώδια τις πήραμε από το www.astrology.gr

Στο CoCo’s Style θα βρείτε τα πάντα για την περιποίηση προσώπου, σώματος και ότι αφορά το μακιγιάζ…
 “Pour yourself a drink, put on some lipstick, and pull yourself together.”

– Elizabeth Taylor.