Για την αγορά Προϊόντων μέσω του Eshop, οι προβλεπόμενοι τρόποι πληρωμής είναι:

α) με αντικαταβολή (μόνο με μετρητά) κατά την παράδοση του Προϊόντος (το επιτρεπτό όριο για την καταβολή του αντιτίμου σε μετρητά είναι αυτό που ορίζεται κάθε φορά από τη νομοθεσία),

Κόστος αντικαταβολής: 2 €

Σημείωση: Η επιλογή της μεθόδου της αντικαταβολής, ισχύει για αγορές απο 30€ έως 100 ευρώ

β) με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Δυνατότητα πληρωμής:
1) μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners
2) με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Σε περίπτωση πληρωμής του τιμήματος με πιστωτική κάρτα, τούτο μπορεί να πραγματοποιηθεί με τις κάρτες που γίνονται αποδεκτές από το Eshop (και εμφανίζονται στο σημείο διευθέτησης πληρωμής). Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα, η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου αναγνωρισμένου τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει κατά δήλωσή του όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών πληρωμών. Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής που υποβάλλετε εσείς ο ίδιος, πραγματοποιείται από τον συνεργαζόμενο χρηματοπιστωτικό οργανισμό. Η Εταιρεία δικαιούται επίσης να απορρίψει παραγγελία ή να υπαναχωρήσει από την πώληση οποτεδήποτε, εφόσον διαπιστωθεί ή υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία της κάρτας. Εξυπακούεται ότι φέρετε την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την ορθή εισαγωγή και συμπλήρωση των στοιχείων της κάρτας σας στο σύστημα πληρωμών.

γ) μέσω paypal (όπου υπόκεισθε στους όρους χρήσης και στην πολιτική απορρήτου του paypal καθώς και στην οικονομική του πολιτική πχ προμήθεια κλπ.).

δ) Κατάθεση στην τράπεζα

  1. ALPHABANK ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 601002002016426 IBAN: GR7201406010601002002016426

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης στην τράπεζα σε τραπεζικό λογαριασμό υπό στοιχεία ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ χρειάζεται να στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail στη διεύθυνση info@cocostyle.gr, σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία.

 – Υπενθυμίζουμε ότι για τις τηλεφωνικές παραγγελίες  θα γίνεται τραπεζική κατάθεση του 50% του ποσού έκαστης παραγγελίας σας, ώστε να καταχωρηθεί η παραγγελία σας και να σας αποσταλεί. .

–  Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο διευθέτησης πληρωμών και να προσθέσει ή να τροποποιήσει τις διαδικασίες, χωρίς προειδοποίηση, καθώς θα ενημερώνεστε για τους ισχύοντες κάθε φορά τρόπους πληρωμής από την σχετική ανάρτησή τους στο Eshop πριν από τη σύναψη της εκάστοτε σύμβασης.

Άλλοι τρόποι παραγγελίας

  • Τηλεφωνικά στο 2251 048545, καθημερινά από 09:00 – 17:00
  • Με αποστολή e-mail στο sales@cocostyle.gr